Ofera echipei tale cadrul potrivit pentru

Pentru dezvoltare.

Patrunde intr-o oaza de liniste, in care stresul nu are acces, locul perfect pentru a construi relatii, a innoda prietenii, a discuta intr-un cadru relaxat despre lucrurile pentru care, in viata de zi cu zi, nu ai niciodata timp, beneficiind de sprijinul nostru complet si de:

Contacteaza-ne

Teambuilding-uri, cursuri sau instruiri in

Locatia potrivita.

Conteaza mult amplasamentul: Raza de Soare este ideal pozitionata milimetric de civilizatie, dar la ani lumina de orice sursa de agitatie. Cadrul formal al unui birou este inlocuit cu cadrul informal natural, in care nu-si au locul termenele limita si presiunile.

Daca vii cu incordare – o tratam cu completa relaxare. Daca vii cu stres – il tratam cu rabdare si interes pentru tot ce te ajuta sa te destinzi. Daca vii cu oboseala – o tratam cu leneveala, una activa, in care muncesti doar pentru a fi fericit, fara sa obosesti.

Vino sa-ti vezi colegii in alta lumina, sa inveti lucruri noi despre ei, despre tine, despre voi ca echipa, intr-o sala de cursuri cu 30 locuri, cu exclusivitate la cazare si masa si suport tehnic inclus. In pauze, doua terase incapatoare prelungesc spatiul de socializarea.

Vezi oferta standard pentru teambuilding Vezi oferta standard