Ai parte de tot ce iti doresti pentru un

Sejur de poveste.

Suntem mereu pregatiti de oaspeti, lasand usa larg deschisa pentru cei care doresc sa intre in povestea noastra, una in care grijile dispar ca prin magie, linistea te ia pe nepregatite ca o surpriza scoasa din palarie, iar de la atata relaxare vei uita cand va fi timpul de plecare.

Bucura-te de cazare in conditii excelente, de natura in portii nelimitate, confort si activitati pentru toata familia pe saturate:

Pensiunea este locata in Breaza, statiunea balneoclimaterica cu

Cu cel mai curat aer din Romania.

Dupa griul oraselor sufocante, intotdeauna rasare o Raza de Soare. Tot ce am construit pornind de la ceea ce natura ne-a daruit, impartim cu drag cu tine, stiind ca suntem binecuvantati sa avem totul, dar nu ne apartine. Nu o sa uiti prima gura de aer proaspat pe care o vei sorbi aici, cel mai proaspat din tara. Ne gasesti in centrul statiunii Breaza, asezare cu o clima blanda, in care amprenta omului asupra mediului a fost la fel de blanda, la 20 de kilometri de Sinaia, intre dealurile Sinoiu si Gurga, avand pe fundal Muntii Bucegi, privind pe fereastra, ca intr-un tablou.

Asteapta-te ca uneori, cand prinzi natura in ziua ei cea mai buna, peisajul sa iti taie rasuflarea, doar pentru a ti-o inapoia improspatata. Inspira adanc, este aer curat din plin, balsam pentru caile respiratorii, cu efect tonifiant pentru intregul organism, benefic inclusiv in tratarea depresiei sau a bolilor cardiovasculare. Aici natura iti ofera toate conditiile pentru a te relaxa, noi iti oferim toate conditiile pentru a te putea bucura de ea.

Una dintre cele 15 camere este cu siguranta

Pe gustul tau.

Probabil te va coplesi atata aer curat, atata mancare cu gust adevarat, atata relaxare, atata uitare a locului din care ai venit, de care ai fugit. Te va cuprinde o placuta moleseala, o dulce oboseala, o dorinta de a te intinde pentru a absorbi energia unui loc unde natura si natura umana conlucreaza pentru a te multumi.

Cand vei obosi de atata tihna, avem propunerea perfecta pentru odihna, 34 de locuri de cazare, in:

Rezerva acum