Iti garantam ca nu vei uita aceste 2 cuvinte:

Proaspat, autentic.

Bucura-te de o experienta culinara autentica, de redescoperirea aromelor adevarate, prospete, uitate in vremurile agitate de astazi. Iti propunem ceva foarte simplu, dar foarte greu de obtinut: preparate cu gust, de la oameni care nu au uitat sa gateasca cu suflet, cu ingrediente locale.

Stim ca farmecul unui loc consta atat in peisajul natural, cat si in cel gastronomic, care are si el secretele lui, cararile tainice spre gusturile desavarsite, adevarate, pe care unii dintre noi le mai cunosc si le impartasesc cu drag cu cei flamanzi de arome nealterate.

Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri si te asteapta cu

Un meniu traditional, diversificat.

Mese festive, meniuri personalizate sau catering:

Orice iti doresti.

Te asteptam in frumoasa noastra poveste dintre dealuri, cu Muntii Bucegi in zare, mangaiati de o Raza de Soare, stiind ca, uneori, tu vii cu propria poveste. Una de iubire, cand doua suflete s-au gasit, una de uimire fata de miracolul nasterii, celebrand o noua viata alaturi de cei carora le va schimba viata, sau una de intrare intr-o alta aventura, spre libertate, impreuna cu cei care te vor insoti in noua etapa de maturitate.

Oricare ar fi povestea ta, o nunta, un botez, un majorat, un teambuilding intr-un cadru superb sau orice altceva iti ofera motiv de sarbatoare, te asteptam la Raza de Soare cu meniuri personalizate si o sala care se poate transforma ca in imaginatia ta.

Daca preferi, impachetam tot gustul acesta autentic si il livram oriunde te simti confortabil sa depeni povestea ta frumoasa, inclusiv la tine acasa.

Contacteaza-ne