Beneficiaza de intreg suportul nostru pentru

Momente de vis.

Ne punem complet la dispozitia ta pentru a te ajuta sa-ti spui povestea. Dispunem de logistica necesara organizarii oricarui eveniment, iar experienta ne-a invatat ca flexibilitatea este abilitatea cea mai cautata de cei care isi doresc o experienta personalizata. De la decoruri, la meniuri si activitati distractive, incepe sa visezi! Noi te ajutam sa realizezi, cu:

Dam totul, pana la cel mai mic detaliu, pentru

Nunta sau cununia ta civila.

Fiecare celebrare este unica, irepetabila, de aceea organizarea trebuie sa fie impecabila, pentru o amintire inestimabila. Momentul in care te casatoresti este, in general, unul foarte ceremonios, cu tinute de gala, emotii, incordare, insa cadrul natural solemn de la Raza de Soare, ca un tablou imbibat de culoare, reduce formalismul exagerat, topind usor atmosfera apasatoare. Un eveniment de o asemenea anvergura merita, inainte de toate, un cadru romantic pe masura, in care fotografiile vor fi cu adevarat de neuitat.

Iti punem la dispozitie o sala pentru gusturi pretentioase, o curte incapatoare, spatiu verde cat vezi cu ochii, doua terase spatioase, loc pentru dansat si un tablou natural superb de admirat. Pentru ca unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecaruia sa iasa impecabil, te tentam cu un meniu complet personalizabil, personal profesionist, cadru incredibil, adaptabil la dorintele specifice ale fiecarei mirese, pentru ca se stie ca o femeie, in cea mai speciala zi din viata ei, stie exact ce vrea, iar noua misiunea de a o multumi nu ni s-a parut niciodata grea.

Vezi oferta standard pentru nunti si cununii Vezi oferta standard

Natura este cel mai potrivit cadru pentru

Botezul imaginat.

Cand o noua viata intampina lumea, ce lume ai vrea sa vada pentru prima data, daca nu natura, aici, la noi, inca nealterata? Un copil apare in viata parintilor ca o raza de soare, de aceea locul acesta este predestinat, iar intalnirea cu noi, deloc intamplatoare.

Suntem pregatiti si echipati pentru a tine cat mai multi copii fericiti, ocupati, cu spatiu suficient pentru mici nazdravanii. Ii incurajam sa se joace in natura, cea mai pura forma de a copilari, dar care devine tot mai greu de practicat in viata agitata de zi cu zi.

Vezi oferta standard pentru botez Vezi oferta standard

Indiferent de ocazie, putem gazdui

Orice petrecere.

Apar, in viata fiecaruia, diverse motive de a sarbatori. Indiferent de ocazie, la Raza de Soare putem gazdui o gama variata de petreceri, formale sau neconventionale: mese festive pentru grupuri mari, intalniri de afaceri, conferinte de amploare, inclusiv cu participanti de departe, care au nevoie de cazare, intruniri familiale, restranse sau de anvergura, petreceri la costum sau informale, in aer liber sau, de ce nu, in pijamale.

Avem 3800 mp de curte sa ne desfasuram creativitatea! Pentru grupuri organizate, oferim posibilitatea de a inchiria intreaga pensiune, obtinand, astfel, exclusivitate asupra tuturor serviciilor noastre.

Contacteaza-ne